Typ Sommarlov!

publicerat i Allmänt;
Nu har jag typ sommarlov kan man säga. Lite i förtid.
Är inte helt fel å få nån vecka eller två att återhämta sig innan de är dags att jobba. Blir att jobba på konsum i sommar också. Det känns roligt. Få jobba med alla fina trevliga människor igen :)
 
Just nu är jag dunderförkyld. Nyser och snorar så hälften vore nog. Va ju nyss sjuk å nu är man det igen. Säkert bara för att jag har ledigt å har en massa ja vill göra med hunden i skogen!
 
Har börjat spåra med henne igen efter ett vinteruppehåll. Det går skitbra. Både jag och hon tycker det är jätteroligt men dock blir hon jättetaggad och skyndar sig fram så hon har börjat slarva och missa pinnarna jag lagt ut. Så det får vi jobba på.
 
Jag är sjuk leds på allt regnande, det gör mig jättegrinig. Det är så kallt och blött och de blåser alltid så mycket också. Nu vill jag ha shortsväder så det går att va ute å tycka det är helt ok! 
 
Imorgon ska jag, Alice och Stina på bio. När den är slut ska vi köpa hundmat och hämta hem mina hamstrar som världens bästa Erica tagit hand om medans jag varit på praktik.
Juste, det har jag inte berättat. I 4v har jag varit på praktik i Sollefteå på Hundavelsstationen.
Det har varit lärorikt och fått lära känna superfina hundar och supertrevliga människor! Saknar det stället redan.
Det fanns en valp ur tiken Annas kull som jag vart jätteförtjust i .. den valpen hade man gärna haft hemma.. 
 
 
Nä nu ska jag ta å snyta mig och försöka sova några timmar! 
 
Over and Out// Vikkan